Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (2024)

Waar wilt u het voertuig ophalen?

Afhaaldatum:

:

Inleverdatum:

:

Hebt u een kortingscode?

Home Owners’ Club (H)

Ik gebruik het clubnummer van mijn vriend(in)

Promotiecode (P)

Voer uw promotiecode in om korting te krijgen.

Liefdadigheidscode (C)

Voer uw liefdadigheidscode in om korting te krijgen. Helle Hollis ondersteunt verschillende liefdadigheidsinstellingen aan de Costa del Sol, bijv. Cudeca.

Kortingsbon van een vriend

Als u een kortingsbon hebt van een vriend, vul dan hier het nummer in.

Helle Hollis biedt autoverhuur van topkwaliteit en er zijn geen verborgen extra's in uw autohuur. Helle Hollis is al 40 jaar lang gevestigd aan de Costa del Sol en heeft een wagenpark van 1500 auto’s. Wij zijn 24 uur open, 7 dagen per week.

Wij staan bekend als een eerlijk en transparant autoverhuurbedrijf, waar u elke vakantie veilig en zorgeloos kunt starten.

Bekijk de klantenreviews van onze tevreden klanten die in Malaga een auto bij ons hebben gehuurd. U kunt ervan op aan dat een auto huren bij Helle Hollis u een stressvrij begin van uw vakantie bezorgt.

Vrieling (13/08/2024)

Voor de tweede keer dat we in Malaga zijn en voor de tweede keer een auto gehuurd bij Helle Hollis. Je wordt van het vliegveld gehaald, daarna handel je op het kantoor je reservering af en je zit snel in je auto. Terwijl we wegreden kwam een concurrerende verhuurder pas met de bus aan, dus het ging erg snel. Auto was nieuw en netjes en zoals afgesproken hetzelfde model. Geen service nodig gehad. Inleveren ging wederom snel en je betaalt bij het ophalen een brandstof bedrag dat je weer terugkrijgt als je hem volgetankt inlevert. Ook dat was snel weer terug. Voor mij is dit de verhuurder van malaga en omgeving, dank jullie wel!

Hoff (07/08/2024)

De website en alle kosten zijn duidelijk, is voor ons de goedkoopste in de regio. Alles ging snel en voortvarend. De auto was prima, goede airco erin en genoeg ruimte voor alle koffers. Wij zijn heel tevreden met Helle Hollis. Jammer dat jullie niet in het noorden van Spanje zitten!

Alle getuigenissen lezen

Onze autoverhuurdienst biedt uitstekende tarieven, speciale kortingen voor huiseigenaren, vroegboekkortingen en een terugbetalingsbeleid voor brandstof. U betaalt namelijk alleen voor de brandstof die u verbruikt tijdens uw autohuurperiode.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (1)

Eerlijk brandstofbeleid Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (2)

U beslist met hoeveel brandstof u de auto wilt inleveren. Wees niet bang dat u geen benzinestation vindt voordat u de auto inlevert.
Wij betalen de ongebruikte brandstof terug al naargelang de tank nog voor een, twee of drie kwart vol is. Het is makkelijk en eerlijk en u beslist helemaal zelf.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (3)

Fast Lane Service Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (4)

Vermijd wachttijden bij aankomst en ga meteen op vakantie.
Met onze Fast Lane Service hoeft u enkel nog maar de autosleutels op te halen: het contract ligt klaar bij aankomst.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (5)

Early bird kortingen voor vroegtijdige reservering Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (6)

Vooruit plannen loont! Ontvang tot € 10 korting wanneer u 30 dagen op voorhand reserveert.
Geen vooruitbetaling nodig en u kunt het zelfs combineren met de korting van de Home Owners Club of de korting voor frequente gebruikers. En mocht u uw datums wijzigen, dan passen wij uw boeking gratis aan.

Hier vindt u ons

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (7)

MalagaHoofdkantoor

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (8)

Helle Hollis autoverhuur is gevestigd in de luchthaven van Malaga in Zuid-Spanje en biedt autoverhuur en autohuurdiensten in Malaga, Andalusië en aan de Costa del Sol.

Ons hoofdverhuurkantoor bevindt zich naast de luchthaven van Malaga, wat betekent dat we ideaal gelegen zijn om uw huurauto op te halen zodra u in Malaga bent geland voor uw vakantie.

Contact

Fuengirola

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (9)

De vestiging in Fuengirola is gunstig gelegen naast hotel PYR en de haven. U vindt er een ruime keuze aan automodellen en ons vriendelijke personeel geeft u graag tips over wat er in de omgeving te zien is.

Contact

om iom ons te zien in Google-reviews!

Neem gerust contact op met ons hoofdkantoor bij de luchthaven van Malaga of met ons kantoor in Fuengirola voor meer informatie over onze autoverhuur aan de Costa del Sol in Spanje.

Hoe bereikt u de luchthaven van Málaga?

Wij raden de volgende route aan om de auto terug te brengen bij de luchthaven van Málaga, al naargelang u van het westen of het oosten komt.

Als u van Fuengirola komt, rijdt u op de AP-7 richting Málaga. Neem de afslag MA-21 Avda. Velazquez. Neem na twee kilometer afslag 2, N-348 Aeropuerto. Volg op de rotonde de verkeersborden ’Aeropuerto’. Helle Hollis ligt even verder aan uw rechterhand, met links de brouwerij van San Miguel. Om Helle Hollis te bereiken, slaat u af op de volgende rotonde. Als u wilt doorrijden naar de luchthaven van Málaga, moet u rechtdoor rijden en rechts afslaan bij het bord ’Aeropuerto’. Zo komt u direct bij de vertrekhal van de luchthaven van Málaga.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (10)
Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (11)

Shuttlebus

Wanneer u aankomt in de luchthaven van Málaga, brengt de gratis Courtesy Bus u naar het hoofdkantoor. De rit duurt slechts twee minuten. U vermijdt zo lange wachttijden en omdat Helle Hollis 24/24 open is, kunt op elk moment van de dag aankomen.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (12)

Ons wagenpark

Helle Hollis heeft een ruim aanbod aan automerken, zoals Opel, Citroën, Toyota, Peugeot, Skoda, VW, Hyundai, Kia, Ford, Nissan en Fiat. Wij vernieuwen het wagenpark meerdere keren per jaar, zodat u altijd in het laatste model rijdt.

Het wagenpark omvat auto’s met automaat, personenbussen voor 7 of 9 mensen, stationcars, cabriolets en uiteraard compacte en zuinige modellen. Een unieke eigenschap van ons wagenpark is dat alle auto’s rookvrij zijn.

Boek uw auto

Lokaal gebied

De luchthaven van Málaga is de vierde grootste luchthaven van Spanje en ontvangt jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers. De zon, stranden, golfbanen en culturele bezienswaardigheden hebben van Málaga de favoriete Europese vakantiebestemming gemaakt.

De beste manier om u te verplaatsen en en alles te zien, is met een huurauto.

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (13)
Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (14)

Vergelijking autoverhuur Malaga

Er zijn vele mogelijkheden om de verschillende tarieven voor autoverhuur in Malaga te vergelijken. Wanneer u op het internet huurauto’s in Malaga zoekt, zult u duizenden resultaten krijgen van autohuurbedrijven, met grote prijsverschillen in het huurtarief. Wij raden u aan om bij erg goedkope tarieven aandachtig de huurvoorwaarden te lezen. Een goedkope huurauto is uiteindelijk vaak veel duurder dan verwacht omdat sommige autoverhuurbedrijven met verborgen extra's komen wanneer u boekt.

Een gouden tip om goedkoop te huren: boek vooraf. Bij Helle Hollis krijgt u vroegboekkortingen als u minstens 30 dagen vooraf boekt. De huurprijs is vaak ook goedkoper omdat er meer beschikbaarheid is. De kortingen van Helle Hollis worden automatisch toegepast wanneer u online boekt.

Als u een vakantiewoning hebt in Spanje of er woont, kunt u ook lid worden van de Home Owners Club. U krijgt dan korting op het huurtarief en verzamelt bonussen voor het volgende jaar. Vrienden en familie die u komen opzoeken, kunnen dezelfde kortingscode gebruiken.

Blog

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (15)

Gepubliceerd op de 09/08/2024 10:50:39

Malaga Fair 2024: the complete guide.

The Malaga Fair 2024 is here. Without a doubt, it is one of the most important festivals in Andalusia in summer, and it is a great opportunity to enjoy numerous activities surrounded by the best atmosphere.In today's article,...

Lees meer

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (16)

Gepubliceerd op de 26/07/2024 13:47:15

Complete Guide to Parking in the Blue Zone in Malaga

Are you planning to visit Malaga and worried about finding a parking space? Don't panic, the blue parking zones in Malaga are designed to make parking in busy areas of the city easier.In this complete guide, we explain all yo...

Lees meer

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Autoverhuur Malaga Luchthaven | Autoverhuur Malaga | Helle hollis (2024)
Top Articles
Hi Lie Game
Marie Fargus Car Accident
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
fltimes.com | Finger Lakes Times
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
C&T Wok Menu - Morrisville, NC Restaurant
How Taraswrld Leaks Exposed the Dark Side of TikTok Fame
University Of Michigan Paging System
Dashboard Unt
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Speechwire Login
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Restored Republic
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5660

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.